Transferts

Il y aura un seul bus le dimanche 27/03/2016 qui partira de l'aéroport de Fortaleza à 15h vers Plage Redonda. Les participants qui arriveront après 15h seront ramenés en voiture par des participants de l'UFC.

Il y aura aussi un seul bus le vendredi 01/04/2016 qui partira de Plage Redonda à 13h de retour vers aéroport de Fortaleza.

Programme Social


Il y auront d'autres options de repas pour les participants qu'ont indiqué leurs contraintes alimentaires dans l'inscription.

Sunday/March 27
COQUETEL/COCKTAIL
* Entrée - Camarão ao alho & óleo (Shrimp with garlic)
* Moqueca de arraia/arroz branco (Ray fish moqueca (kind of strogonoff of Ray fish)/rice)
* Caipirinha/água de côco/refrigerante (Brazilian caipirinha/coconut water/soda)

Monday/March 28
ALMOÇO/LUNCH
* Filé Redonda com batatas fritas (Tender beef steak/french fries/rice)
* Frango à Caçoeira - cozido no molho branco, com lingüiça (Caçoeira chicken - cooked with cream sauce and sausage)
JANTAR/DINNER - Barraca do João Velho Visita à Estação Ambiental de Mangue Pequeno – Tour at the Ecological Station – Mangroove area
* Moqueca de frutos do mar – Sea food moqueca (a brazilian specialty)

Tuesday/March 29
ALMOÇO/LUNCH
* Barreiras – peixe frito com alcaparras e legumes no azeite (Barreiras - fried fish with caper and vegetables in olive oil)
* Maré Alta - spaghetti com lagosta, camarão e polvo (Maré Alta - spaghetti with lobster, shrimp and octopus)
JANTAR/DINNNER – Oh! Linda Pousada
* Churrasco/Barbercue – Caipirinha and beer

Wednesday/March 30
ALMOÇO/LUNCH
* Frango Tresmaio - filé de frango com presunto, queijo e banana frita (Frango Tresmaio - fried chicken breast with cheese, ham, fried banana)
* Filé Peroba - filé com batatas sauté ao molho de mostarda (Filé Peroba - tender beef steak with sauté potatoes in a mustard sauce)
Por do Sol na Duna de Ponta Grossa/Sunset at Ponta Grossa Dune
JANTAR/DINNER
*Arroz de Bacalhau (cod fish risoto) (Oh! Linda Pousada)

Thursday/March 31
ALMOÇO/LUNCH
Canoa Veloz – peixada cearense (boiled fish with vegetables, eggs and pirão, a Brazilian specialty made from mandioca flower) Filé Redonda com batatas fritas (Tender beef steak/french fries/rice)
JANTAR/DINNER (farewell dinner) Mariscada - peixe, lagosta, polvo, lula, camarão (Mix of sea food in a creamy sauce - fish, lobster, calamari, octupus, shrimp)

Friday/April 01
ALMOÇO/LUNCH
Manibu – peixe ao molho branco com camarões (fish in a creamy white sauce and shrimps)
Retorno a Fortaleza após o almoço/Departure to Fortaleza after lunch.